Loading...

انواع زیتون

انواع زیتون
در اینجا می خوام برای شما هر کدام از انواع زیتون را توضیح دهم. با ما همراه باشید...

انواع زیتون از نظر مصرف

1) زیتون شکسته

2) زیتون کنسروی

3) زیتون سبز

4) زیتون سیاه

5) زیتون پرورده

زیتون شکسته:

زیتون شکسته زیتونی است که مراحل روغن گیری آن انجام شده و زیتون بی هسته همان زیتون کنسروی است .

زیتون کنسروی:

زیتون کنسروی شامل کلیه زیتونهای غیر شکسته میشه، در حقیقت یعنی هم زیتونهای کنسروی کارخونه ای و هم کلیه زیتونهای نشکسته ای که به صورت فله در بازار وجود داره رو شامل میشهود.زیتون کنسروی شمال (رودبار، منجیل و طارم)، متداولترین توع زیتون منطقه به شمار می رود. این نوع زیتون با توجه به میزان درشتی، کیفیت و ماندگاری آن در قیمتهای مختلف عرضه می گردد.در زیتون کنسروی جهت شیرین سازی از مواد خاصی به نام سود استفاه می شود

زیتون سبز:

زیتون سبز در گروه میوه‌های گرمسیری و با طبیعت گرم و خشک قرار دارد. طبیعت گرم زیتون و نیز خواص فراوان آن باعث به وجود آمدن فواید درمانی خواهد شد

زیتون سیاه:

طبع زیتون سیاه یا تیره نیز در صورتی که کاملاً رسیده باشد گرم است. این نوع زیتون به دلیل نوع به عمل آمدنش شکل ظاهری و شاید کمی طعم متفاوتی با زیتون سبز داشته باشد. زیتون سیاه به دلیل مقداری کاروتنوئید که نسبت به زیتون سبز بیشتر دارد، از نظر ارزش غذایی، تفاوت زیادی با نوع سبز آن ندارد.

تفاوت زیتون سبز با سیاه در چیست؟

زیتون‌های سیاه کمی پر روغن‌تر هستند. این میوه دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است که بیشتر آن به دلیل روغن موجود در آن هست چرا که بخش زیادی از ارزش غذایی زیتون به میزان روغن موجود در آن بستگی دارد.

زیتون پرورده:

یکی از خوش طعم‌ترین انواع زیتون‌ها، زیتونی است که بعد از رسیده شدن آن را با آب و نمک، گردو، نعنا، آویشن و دیگر مواد می‌پرورانند.

0
نظرات
    ارسال نظر
    • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
    • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
    • - لطفا فارسی بنویسید.
    • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
    • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد