Loading...

ویژگی و خصوصیات برنج علی کاظمی

ویژگی و خصوصیات برنج علی کاظمی
برنج علی کاظمی یکی دیگر از انواع برنج ایرانی است که در ادامه به بررسی این برنج با کیفیت ایرانی میپردازیم. با ما همراه باشید...

برنج علی کاظمی یکی از برنج های خوش پخت شمال کشور است. برنج علی کاظمی  هم اکنون در بیش از 50 هزار هکتار از زمین های استان گیلان کاشته می شود که در حدود 20 درصد کل زمین های زراعی این استان به شمار می رود. 

گفتنی است که این برنج بعد از برنج هاشمی در رده بعدی کیفی برنج های تولیدی استان گیلان  قرار دارد.

برنج علی کاظمی دارای قد کوتاه تری نسبت به برنج های هاشمی و دمسیاه است و از ریشه برنج های پرمحصول است و دارای کیفیت بالای برنج های طارم و با کیفیت بالا نیست. ولی پخت بسیار مناسب این برنج ضعف این برنج را تاحدودی جبران کرده بود.

خصوصیات ظاهری برنج علی کاظمی

رنگ دانه این برنج سفید مایل به کرم میباشد. طول دانه خام برنج علی کاظمی 7.2 میلیمتر و طول دانه پخت آن 11.2 میلیمتر و عرض دانه خام آن 2.1 میلیمتر است.

0
نظرات
    ارسال نظر
    • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
    • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
    • - لطفا فارسی بنویسید.
    • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
    • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد