پختن برنج با آتش

پختن برنج با آتش
در روز پنجشنبه 15 آبان 99 مدیریت های گیلان به همراه خانواده در دل جنگل علاوه بر طبیعت گردی پخت برنج با هیزم انجام دادن...

پخت برنج با آتش هیزم 

یکی از با کیفیت ترین و لذت بخش ترین روش پختن برنج با هیزم در آتش میباشد، در این روش برنج فوقالعاده عطر و طعم لذت بخشی دارد.

در 9 آبان مجموه های گیلان در جنگل های گیلان علاوه بر چیدن ازگیل که به زبان محلی به آن فطر (feter) میگویند ناهار خود را به روش قدیمی و پختن برنج با آتش انجام دادند.

 اول هیزم های خشک موجود در روی زمین جمع آوری کردیم سپس سه لینگه (وسیله ای برای نگهداری قابلمه برنج) روی هیزم ها قرار دادیم و بعد قابلمه روی سه لینگه و در آخر آتش روشن  کردیم

بعد منظر پخت برنج ماندیم تقریبا کمتر از 30 دقیقه زمان میبرد تا  پختن برنج انجام شود

برای اینکه برنج شل یا به اصطلاح شفته نشود سعی کنید درب قابلمه را کمی کنار بگذاری تا بخار خارج شود اگر سر قابلمه سوراخ خروجی داشته باشد نیازی نیست

همانطور که مشاهده میکنید برنج کاملا پخته و آماده طبخ شده است با های گیلان لذت کیفیت را تجربه کنید.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد