نقش چایی در مقررات کلسترول
جالب است بدانید چای سیاه نقش بسیار مهمی در سلامت قلب و سطح کلسترول دارد. نوشیدن حداقل 2 فنجان چای در طول روز برای تعادل ضربان قلب بسیار عالی می باشد و به همین سبب موجب کاهش کلسترول در بدن می شود. کلسترول دو نوع خوب و بد دارد که ضرر آنچنانی برای قلب نخواهد داشت بلکه لیپوپروتئین های ان را به طور منظم تنظیم می کند. لیپوپروتئین ها با چگالی پایین را کلسترول خوب و لیپوپروتئین ها را با چگالی بالا کلسترول بد می نماند.
کلسترول خطرناک
اگر کلسترول تنظیم نشود تمایل به تجمع و تشکیل پلاک در شریان ها می کند که این امر بسیار خطرناک است. گاهی کلسترول ممکن است موجب سکته قلبی و یا حتی سکته ی مغزی شود و از سوی دیگر سلول ها را برای دفع به سمت کبد بکشد. پس لازم است در حفظ تعادل ان کوشا باشید.
کمک چای به حفظ کلسترول
چایی سیاه می تواند HDL کلسترول را افزایش دهد و در تنظیم ان کمک چشمگیری کند. معمولا افرادی که در طول روز چای بیشتری را مصرف می کنند کمتر دچار مبتلا به کلسترول بد خواهند شد. اگر شما از ان دسته افراد هستید که به سلامت قلب و جسم خود اهمیت می دهید به طور جدی چای سیاه را در برنامه روزانه ی خود جای دهید و نهایت بهره گیری را از این محصول خارق العاده کنید. البته قابل ذکر است که چای در زمان های مشخصی باید مصرف شود به طور مثال بعد از خوردن غذا بلافاصله از چای استفاده نکنید بلکه لازم است حداقل 1 ساعت بعد چای را میل کنید چرا که مصرف بی موقع این نوشیدنی موجب کم شدن اهن در بدن می شود و ممکن است فرد را به کم خونی مبتلا کند. پس دقت لازم را در این زمینه داشته باشید.