تامین انرژی بدن
برنج محصولی منحصر به فرد است که سرشار از کربوهیدرات می باشد که به عبارتی دیگر به عنوان سوخت بدن شناخته می شود که در عمل کرد طبیعی مغز نفس به سزایی دارد. کربوهیدرات پس از سوخت و ساز در بدن به انرژی تبدیل خواهد شد که بسیار کاربردی مفید نیز است. ویتامین ها، مواد معدنی و موارد ارگانیک و طبیعی موجود در برنج عمل کرد و فعالیت متابولیسم تمام ارگان های بدن را افزایش می دهد که این عمل موجب افزایش چشم گیر سطح انرژی خواهد شد.
جلوگیری از چاقی
یکی دیگر از خواص منحصر به فرد برنج جلوگیری از چاقی می باشد. دانه های برنج فاقد چربی های مضر، کلسترول و سدیم هستند. همان طور که می دانید برنج یک روش و بخش جدایی ناپذیر در رژیم های غذایی صحیح می باشد. در حقیقت هر غذایی که مواد و عناصر بدن را تامین می کند و هیچ گونه اثر منفی در بدن نخواهد گذاشت یک امتیاز بزرگ و مثبت به حساب می آید و راهی برای سلامتی محسوب می شود. سطح بسیار اندک کلسترول و سدیم به کاهش چاقی و عوارض های ناشی به آن کمک می کنند.
کنترل فشار خون
میزان سدیم مورد در دانه های برنج بسیار کم بوده است و به همین سبب برای افرادی که از فشار خون بالا رنج می برند بسیار مناسب و مفید هستند. جالب است بدانید که سدیم زیاد در بدن باعث منقبض شدن یک را و شریان ها و همچنین افزایش استرس و فشار به سیستم قلبی و عروقی می شود که در نهایت فرد را مبتلا به فشار خون بالا خواهد کرد که این موضوع بسیار نا خوشایند می باشد. نا گفته نماند که این ماده می تواند در بیماری های دیگر از جمله؛ آترواسکلروز، سکته ی قلبی و سکته مغزی بسیار تاثیر گذارد باشد. توصیه ما این است که از خوراکی هایی که از سدیم کمتری برخوردار هستند استفاده نمایید.