info@higilan.ir 0911-888-2510

برنج اعلاء کاظمی

شقایق خورشیدی
۰۸ شهریور ۱۴۰۰
زمان مطالعه را وارد کنید دقیقه زمان برای مطالعه
امتیاز بدهید

برنج کاظمی

افراد کمی هستند که تا هم اکنون نام برنج کاظمی را در کنار برنج هاشمی نشنیده باشند. جالب است بدانید برنج کاظمی یکی دیگر از برنج های خوش پخت و خوش طعم ایرانی به حساب می آید که حاصل دست رنج گیلانی های عزیز می باشد. اولین بار این برنج به طور عجیب و تصادفی توسط کشاورزی به نام علی کاظمی در دهه ۶۰ میلادی کیف شد که سپس به نام کاشف آن یعنی همان علی کاظمی شناخته شد. این برنج از دسته برنج های بی نام بوده که از خانواده برنج های صدری می باشد و همچنین نژاد نا مشخصی دارد. برنج کاظمی این محصول خارق العاده ۵۰ هکتار از شالیزار های کشور را تشکیل داده است.

مکان کشت برنج

جالب است بدانید برنج کاظمی در شهر هایی چون؛ ماسوله، شفت، تالش، فومن، صومعه سرا، رشت و همچنین در اطراف و کنار جلگه های پهناور غربی استان گیلان کشت خواهد شد.

مزایا برنج کاظمی

این برنج منحصر به فرد دارای رنگ دانه های سفید مایل به کرم رنگ می باشد که طول دانه ی خام آن به ۲/۷ میلی متر می رسد و همچنین پس از پخت به طرز جالبی طول دانه چند برابر یعنی به ۶/ ۱۱ افزایش پیدا خواهد کرد. لازم است بدانید که برنج کاظمی بعد از گرم کردن دوباره کیفیت و طعم اولیه خود را از دست نخواهد داد و به همان اندازه نرم باقی می ماند که در کنار پخت عالی از طعم و عطر مناسبی نیز برخوردار می باشد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه ی برنج کته

در این مقاله قصد داریم موضوع طرز تهیه ی برنج کته را مورد بررسی قرار دهیم. قبل از ...
فاطمه صبوری
۳۱ شهریور ۱۴۰۰

روش پخت برنج کاظمی

تشخیص برنج مرغوب برنج های محلی معمولا به دو دسته تقسیم می شوند، نوع صدری و علی کاظمی. ...
شقایق خورشیدی
۰۹ شهریور ۱۴۰۰

برنج قهوه ای چیست و چه خواصی دارد؟

در این مقاله قصد داریم موضوع برنج قهوه ای و خواص آن را مورد بررسی قرار دهیم. قبل ...
فاطمه صبوری
۰۲ مهر ۱۴۰۰
فیلدهای قابل نمایش را انتخاب کنید. بقیه فیلد ها مخفی خواهند شد
  • تصویر
  • کد محصول
  • نمره
  • قیمت
  • موجود
  • دسترسی
  • توضیح
  • عرض
  • اندازه
  • ویژگی ها
  • فیلد دلخواه
مقایسه
preloader