خصوصیات برنج هاشمی
در هر زمینی نمی توان برنج هاشمی را کاشت چرا که این محصول دارای ساقه های بلد است و زمین کاشت باید از مواد مغذی برخودار باشد زیرا اگر برنج هاشمی در زمین نا مناسب کشت شود ساقه های برنج خمیده شده و بر روی زمین می افتند. برنج هاشمی تولید گیلان می باشد و همچنین عطر بسیار دل انگیزی دارد که علاوه بر بوی خوش و اشتها آور پخت عالی و طعم فوق العاده ای نیز دارد.
روش پخت برنج هاشمی
جالب است بدانید روش پخت برنج در ایران نشان دهنده ی عاشقانه های هنر آشپزی می باشد که از اهمیت بالایی برخوردار است. از آن جا که برنج هاشمی جز برنج های خوش پخت به شمار می آید روش پخت آن بسیار مهم می باشد. در غذاهای سنتی ایرانی برنج آبکش شده نقش بسیار مهمی دارد. در هنگام پخت برنج هاشمی لازم است دقت بالایی داشته باشید چرا که دم کردن آن کمی دشوار و پیچیده تر از سایر برنج ها می باشد. همان طور که می دانید ابتدا باید برنج را پاک کرد و سپس با آب ولرم بدون هیچ گونه چنگ زدن آن را خیس نمود.
نکته بسیار مهم بعد از این مراحل انتخاب یک قابلمه نسبتا بزرگ است چرا که برنج هاشمی پس از خیس خوردن بسیار قد می کشد و حجم زیادی را ایجاد می کند. بهتر است برنج حدوداً ۳ تا ۴ ساعت خیس بخورد تا نتیجه ی بهتری داشته باشد. سپس برنج را در آب جوش بجوشانید تا ری بکشد و بعد مرحله ی آبکشی را انجام دهید و در آخر بگذارید برنج هاشمی بر روی شعله ی سوزنی دم بکشد.