برنج گیلان

طرز تهیه ی شیر برنج

در این مقاله قصد داریم موضوع طرز تهیه ی شیر برنج را مورد بررسی قرار دهیم.

  1. قبل از پرداختن به موضوع اصلی باید بدانید که شما می توانید با کلیک کردن روی طرز تهیه ی شیر برنج به صفحه ی رسمی محصولات های گیلان ارجاع داده شوید و از آن جا لیست قیمت های به روز شده ی انواع برنج را مشاهده کنید.

با وجود این که طرز تهیه ی شیر برنج بسیار ساده است اما سرشار از مواد مغذی و ویتامین های لازم برای بدن و به ویژه کودکان است.

شیر برنج را می توان به دو صورت داغ و سرد به عنوان میان وعده و حتی وعده ی اصلی میل کرد هم چنین می توانید این ترکیب خوشمزه را به عنوان پیش غذا و یا دسر بعد از غذا مصرف نمود.

مواد لازم جهت تهیه ی شیر برنج

شیر

برنج


در صورتی که به طعم گلاب علاقه مند هستید می توانید گلاب را نیز بیفزایید.

از شب قبلی که می خواهید فردایش شیر برنج تهیه کنید باید یک پیمانه برنج را بشویید و بخیسانید.

توصیه می کنیم از برنج های مرغوب ایرانی استفاده کنید تا از عطر و طعم بی نظیر آن بی بهره نباشید.

دو لیوان آب را به برنج افزوده و روی شعله ی ملایم گاز قرار می دهیم تا بجوشد پس از جوشیدن زمانی که آب آن نصف شد زمان آن فرا رسیده است که شیر را به آن بیفزاییم.

هنگامی که ترکیب حاصل به غلظت مناسب و کافی رسید موقع آن رسیده است که در صورتی که علاقه دارید گلاب را به آن بیافزایید.

پس از افزودن گلاب شیر برنج حاصل را از روی شعله ی گاز پایین بیاورید و اجازه دهید به خوبی خنک شود.

اکنون می توانید آن را در ظرفی مناسب ریخته و با ملزوماتی مانند گل برگ های گل محمدی آن را تزئین کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *