در این مقاله قصد داریم موضوع طرز تهیه ی رب انار محلی را مورد بررسی قرار دهیم.
قبل از پرداختن به موضوع اصلی باید بدانید که شما میتوانید با کلیک کردن روی کلمه ی طرز تهیه ی رب انار محلی به صفحه ی اصلی محصولات های گیلان ارجاع داده شوید و از آن جا لیست قیمت به روز شده و واقعی انواع محصولات را مشاهده کرده و سفارش آنلاین خود را ثبت کنید.
طرز تهیه ی رب انار محلی
رب انار یک رب ترش مزه است که به عنوان چاشنی به غذا های ایرانی افزوده می شود.
توجه داشته باشید که این رب حاصل غلیظ شدن آب انار است و هیچ گونه مواد دیگری به آن افزوده نشده است.
هنگام آب گیری دانه های انار توجه داشته باشید که اگر آن ها را تحت فشار بیش از اندازه ای قرار دهیم آب انار حاصل تلخ خواهد شد.
در تهیه ی رب انار محلی به روش سنتی و خانگی پس از این که به طور کامل آب دانه های انار گرفته شد آب حاصل را در ظروف مخصوصی که معمولا از جنس مس می باشند می ریزند و پس از آن روی حرارت و شعله ی ملایم می گذارند تا بجوشد. تا زمانی فرایند جوشانیدن را ادامه می دهند که غلظت آب انار به حدی زیاد شود که به غلظت هم سطح با غلظت عسل برسد.
خوب است که بدانید امروزه علاوه بر روش های خانگی و سنتی، رب انار را به روش های صنعتی و کارخانه ای نیز تهیه می کنند اما مسلما کیفیت و طعم نوع خانگی و محلی آن مطلوب تر است. چرا که در روش های سنتی و خانگی پس از این که آب دانه های انار به طور کامل گرفته شد تفاله ی آن را دور می ریزند و این در حالی است که در روش صنعتی دانه های انار را نیز همزمان با آب گیری چرخ می کنند.