چای

چای یک انتی بیوتیک طبیعی

عملکرد ضد باکتری چای

 

چای سیاه به عنوان یک انتی بیوتیک طبیعی عمل می کند و به شدت برای افرادی که دچار سرما خوردگی و تب هستند توصیه می شود. چای سیاه علاوه به بازسازی و گرم کردن بدن حاوی تانن است از وارد شدن ویروس های مضر به بدن جلوگیری می کند. تانین های موجود در چای سیاه به دلپذیر شدن طعم ان کمک کرده و همچنین بدن را در برابر آنفولانزا، هپاتیت، و… مقاوم می کند. چای به عنوان درمان گری موثر شناخته شده است که می تواند جایگزین مناسبی برای دارو های شیمیایی باشد.

 

چای ضد سرما خوردگی

 

چای سیاه می تواند از سرما خوردگی پیشگیری کند و حتی نشانه های سرما خوردگی را به طور باور نکردنی تسکین دهد. لازم به ذکر است که چای سیاه حاوی انتی اکسیدان ها بسیاری می باشد برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید بوده و رادیکال های آزاد مضر را دفع می کند. دفع شدن رادیکال ها بیماری های حساس و ویروس ها را نیز کاهش می دهند. همچنین انتی ژن های آلکیل موجود در چای سیاه در بهبود ایمنی بدن نقش بسیار مهمی دارند. این نوشیدنی ضد باکتری و ویروس بوده و از مصرف قرص های آزار دهنده بهتر است. چای را در 3 وعده ی غذایی خود یعنی صبح، ظهر و شب یک ساعت پس از غذا جای دهید تا بدنی مقاوم را در برابر خطر ها و بیماری های احتمالی بدید آورید.

 

 

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *