انواع چای

در طول این مقاله قصد داریم شما عزیزان را با انواع چای آشنا کنیم با ما همراه باشید. در نظر داشته باشید که میزان اکسیداسیون چای منجر به تفاوت رنگ ها در چای میشود. بعد از اینکه برگ چای از ساقه ی آن جدا می شود عمل اکسیداسیون نیز از همان لحظه رخ می دهد
-
چای سفید
با استفاده از گلبرگ های تازه ی گیاه چای، چای سفید تولید می شود. این نوع چای علاوه بر اینکه اکسید نمی شود کم ترین مقدار کافئین را دارا است و در نور طبیعی خورشید خشک می شود. استان فوجیان در چین بزرگ ترین مرکز کشت این نوع چای در جهان است. چای سفید هنگامی که نوشیده می شود طعمی مشابه آب دارد اما به مرور در دهانتان احساس شیرینی ملایمی خواهید کرد.
-
چای زرد
این نوع چای علاوه بر اینکه قیمت بالایی دارد، نسبت به سایر چای ها کم تر شناخته شده است. در این نوع چای عمل اکسیداسیون بسیار آرام رخ می دهد و همین امر منجر شده تا طعمی ملایم تر از چای سبز داشته باشد. گام های فرآوری چای زرد به مراحل فراوری چای سیاه بسیار شباهت دارد.
چای سبز
دارای رنگ سبز تیره بوده و به دلیل کافئین کمی که دارد موجب بی خوابی نمیشود. از خاصیت های دیگر آن میتوان به مفرح بودن و تصفیه کننده بودن آن اشاره کرد. در هر فنجانی که گنجایش آن به اندازه ی 32 گرم باشد چای سبز تقریبا 35 تا 40 میلی گرم کافئین دارد اما توجه داشته باشید که در چای سبز ژاپنی این مقدار کمتر است. چای سبز هایی که در انتهای اسم آن ها کلمه ی “چی” به کار رفته باشد ژاپنی اند.
-
چای سیاه
متداول ترین چای مصرفی در جهان بوده و چون به طور کامل اکسیده می شود رنگ آن یا قرمز تیره و یا قهوه ای است. در هر فنجان که گنجایش آن به اندازه ی 32 گرم باشد چای سیاه حدودا 42 تا 62 میلی گرم کافئین دارد. چای سیاه ایالت یونان چین و همچنین چای شمال چین دو گروه ویژه و بزرگ چای سیاه هستند که در چین تولید و روانه ی بازار می شوند.
-
انواع چای
چای سرخ، چای گیاهی یا دم نوش، چای یربا ماته، چای پوئر، … نیز انواع دیگری از چای ها هستند.
-
سخن پایانی
در پایان از همه ی شما عزیزان سپاسگزاریم که تا انتهای مقاله با ما همراه بودید. امیدواریم این مقاله برای شما کارآمد باشد.
مطالب مرتبط

تنظیم قند خون با چای

شیر چای چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید