طرز تهیه ی رب گوجه فرنگی محلی

در این مقاله قصد داریم موضوع طرز تهیه ی رب گوجه فرنگی محلی را مورد بررسی قرار دهیم.
در ادامه ی این مقاله به سوالاتی که ممکن است برای شما عزیزان پیش بیاید پاسخ خواهیم داد مانند:
کاربرد های رب گوجه فرنگی چیست؟
مواد لازم جهت تهیه ی رب گوجه فرنگی محلی کدام اند؟
دستور پخت و طرز تهیه ی رب گوجه فرنگی محلی چگونه است؟
* کاربرد های رب گوجه فرنگی
در بین الملل و به ویژه کشور مان ایران یکی از چاشنی های محبوبی که مورد استفاده ی فراوان قرار می گیرد رب گوجه فرنگی می باشد. طعم مطلوب و رنگ رب گوجه فرنگی موجب شده است که در بیشتر غذا های محلی و سنتی ایران به کار برود.
* مواد لازم جهت تهیه ی رب گوجه فرنگی محلی
این موادی که در ادامه شرح می دهیم برای تهیه ی 4 کیلو گرم رب گوجه فرنگی محلی مناسب است:
گوجه فرنگی 20 کیلو گرم
روغن مایع 200 گرم
آب 4 کیلو گرم
نمک 80 گرم
* دستور پخت و طرز تهیه ی رب گوجه فرنگی محلی
در ابتدا گوجه فرنگی ها را شسته و برای آب کشی آنها، آن ها را در آبکش قرار می دهیم پس از این که آب اضافی شان چکه کرد تمامی گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم. آن ها را در قابلمه ای بزرگ ریخته و روی حرارت کم اجازه می دهیم تا گوجه فرنگی ها بجوشند پس از ایم مرحله گوجه فرنگی های جوشیده شده را از یک صافی با سوراخ های بسیار ریز عبور می دهیم تا پوست و دانه های آن جدا شود و آب گوجه فرنگی را که در قابلمه ای که زیر صافی قرار داده بودیم میریزم و مجدد آن را می جوشانیم و سپس نمک را به آن میافزاییم و مکررا آن را هم میزنیم تا از ته گرفتن آن جلوگیری کنیم اکنون پس از اینکه روغن را به آن اضافه کردیم زیر گاز را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا خنک شود و در ظرفی با درب محکم ریخته و در یخچال نگه داری میکنیم.
مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید