شیرینی

انواع عسل

در این مقاله قصد داریم موضوع انواع عسل را مورد بررسی قرار دهیم.

در ادامه ی این مقاله به سوالاتی که ممکن است برای شما عزیزان پیش بیاید پاسخ خواهیم داد مانند:

نام انواع عسل چیست؟

خواص عسل های مختلف چیست و هر کدام چه کاربرد هایی را دارند؟

با ما همراه باشید تا در طول این مقاله بتوانید پاسخ این دو سوال را بیابید و ضمن معرفی انواع عسل خدمت شما عزیزان خواص و کاربرد های هرکدام را نیز شرح خواهیم داد.

انواع عسل و ویژگی های هر کدام

عسل پالمتو: میزان گلوکز این نوع عسل کمتر بوده بنابراین ماندگاری بالایی دارد.

عسل صنوبر: برای درمان بیماری برونشیت و هم چنین سرما خوردگی به کار می رود و دستگاه تنفسی را ضد عفونی می کند.

عسل پونه ی کوهی: این عسل یک ضد عفونی کننده ی قوی می باشد علاوه بر آن خاصیت انرژی زایی فراوانی دارد.

عسل هدر: علاوه بر مقابله با سرطان و بیماری های قلبی می تواند برای پیش گیری از آسیب سلولی نیز موثر باشد.

عسل سر طلایی: خواصی مشابه با موارد ذکر شده دارد اما یک ویژگی بارز آن ضد باکتریایی می باشد.

عسل اسطوخودوس: درمانی برای زخم های عفونی، نیش حشرات و درمان سوختگی می باشد. علاوه بر آن باعث کاهش چشم گیر بی خوابی و میگرن می شود.

عسل اکلیل کوهی: درمان کننده ی سنگ صفرا و نارسایی کبدی است. برای درمان بی حالی و ضعف عمومی نیز به کار می رود.

عسل بابونه: سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و در درمان تب، آرتروز و درد های شایع دوران پریودی نیز بسیار موثر است.

توجه داشته باشید که انواع عسل بسیار فراوان بوده و به این موارد ذکر شده ختم نمی شود.

اما معرفی تک تک عسل ها و خواص آن ها از حوصله ی این بحث خارج است بنابراین به این موارد بسنده می کنیم .

  • سخن پایانی

به پایان این مقاله رسیدیم و در آخر از تک تک شما عزیزان سپاس گزاریم که تا انتهای این مقاله همراه ما بودید و وقت گران بهای خود را در اختیار ما گذاشتید.

امیدواریم این مقاله برای شما کارآمد باشد و توانسته باشیم پاسخگوی شما باشیم و شما بتوانید با استفاده از عنوان هایی که در این مقاله شرح داده شد، بهترین انتخاب را در زمینه ی انتخاب انواع عسل داشته باشید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *