در این مقاله قصد داریم موضوع نحوه ی ساخت آبغوره را مورد بررسی قرار دهیم.
آبغوره یکی از چاشنی های پر طرف دار در غذاهای ایرانی است که کاربرد های فراوانی دارد.
در ادامه ی این مقاله به سوالاتی که ممکن است برای شما عزیزان پیش بیاید پاسخ خواهیم داد مانند:
مواد لازم جهت تهیه ی آبغوره کدام اند؟
طرز تهیه ی آبغوره ی خانگی چگونه است؟
آبغوره چه خواصی دارد؟
با ما همراه باشید تا در طول این مقاله بتوانید پاسخ هر یک از این سوال ها را بیابید.
مواد لازم جهت تهیه ی آبغوره خانگی
با توجه به مقداری که میخواهید آبغوره ی خانگی را تهیه کنید باید انگور عسکری و یا انگور شیرازی (به طور کلی می توان آبغوره را از هر نوع غوره ای تهیه کرد فقط به این نکته توجه داشته باشید که غوره الزاما باید نارس و ترش باشد) را تهیه کرده و به همان نسبت نمک را نیز مهیا کنید.
طرز تهیه ی آبغوره ی خانگی
در ابتدا باید غوره های ترش و نارس را از خوشه جدا کرده و دانه های آن را در ظرف مناسب بریزید.
سپس آن ها را به خوبی شسته و اجازه دهید آب اضافی در جای مناسبی از آن چکه کند.
اکنون نوبت به آب گیری آن ها رسیده است که باید آبغوره را در ظرف مناسبی ریخته و بی حرکت اجازه دهید تا ته نشین شود.
سپس آن ها را طوری قرار دهید که نور خورشید مستقیم به آن بتابد.
خواص آبغوره
از خواص بارز آن می توان به تقویت گوارش و معده و هم چنین دفع کرم روده اشاره کرد و در صورتی که مداوم و به صورت طولانی مدت مصرف شود می تواند درمانی برای پا درد و کمر درد نیز باشد.
سخن پایانی
به پایان این مقاله رسیدیم و در آخر از تک تک شما عزیزان سپاس گزاریم که تا انتهای این مقاله همراه ما بودید و وقت گران بهای خود را در اختیار ما گذاشتید.
امیدواریم این مقاله برای شما کارآمد باشد.