کاهش خطر ابتلا به سرطان
آیا تا کنون به این فکر کرده اید که با مصرف درمان گر های طبیعی می توان از خطر مبتلا شدن به سرطان جلوگیری کرد؟
جالب است بدانید ترکیبات اصلی در چای سیاه موجب مبارزه با سرطان می شوند و جز اصلی ان پی فنول ها هستند. با مصرف چای سیاه بدن خود را در برابر سرطان دهان، سرطان تخمدان، سرطان سینه و سایر دیگر مقاوم کنید. فنول های موجود در چای سیاه انتی اکسیدانت هایی هستند که برای از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن بسیار عالی و مفید می باشند. این رادیکال های مفید مسئولیت های فراوانی دارند که یکی از ان ها گذاشتن اثر منفی بر رشد سریع سلول های سرطانی است. پلی فنول های موجود سلول های سرطانی را به ویژه سرطان سینه را به طور معجزه آسایی تنظیم می کنند.
چای معجزه گر
همچنین عناصر موجد در چایی سیاه رسد سلول های جدید سرطانی را نیز متوقف خواهند کرد. البته نا گفته نماند که مصرف چایی برای تمامی سرطان ها مناسب نمی باشد و تاثیر زیادی بر روی ان ها ندارد اما توانایی جلوگیری و مهار کردن سرطان های مستحکم را دارد. به طور کلی این نوشیدنی شگفت انگیز یک معجزه گر فوق العاده است. شاید چای سیاه یک جایگزین برای درمان برخی از سرطان ها نباشد ولیکن عمدتا می تواند به عنوان یک اقدام پیشگیرانه و مفید عمل کند. با نوشیدن چای سیاه به طور روزانه درصد ابتلا به سرطان را کاهش دهید و از ان اجتناب کنید. چای به جز پیشگیری از سرطان فواید منحصر به فرد دیگری نیز دارد به همین دلیل پزشکان طب سنتی مصرف این نوشیدنی را به شدت توصیه می کنند چرا که سرشار از خصوصیات و ویژگی های مثبت می باشد.