چای چیست؟
پس از آب چایی معروف ترین نوشیدنی می باشد که در سراسر دنیا به محبوبیت منحصر به فردی رسیده است. جالب است بدانید در این کره ی خاکی روانه چیزی معادل 18 تا 20 میلیون فنجان چای مصرف می شود. چای خالص از مراحل تغییر برگ این گیاه به دست می آید. کافئین موجود در چای باعث شده است این نوشیدنی محرکی ملایم نیز باشد و خستگی و را تسکین دهد.
خواص منحصر به فرد چای
محققان ثابت کرده اند که مصرف چای قدرت دفاعی بدن را بالا برده و میزان مبتلا شدن فرد را به آنفولانزا تا حدی کاهش می دهد همچنین نوشیدن روزانه 2 فنجان چای روند خطر مرگ را در بیمار های قلبی نیز تا 44 درصد پایین می آورد. با میل کردن این نوشیدنی خارق العاده می توان فشار خود را تا حد چشم گیری نیز کنترل کرد. نا گفته نماند این گیاه طبیعی درمان گر از بروز سرطان هایی چون: مثانه، پروستات، دستگاه گوارش و… جلوگیری می کند.
چای سیاه
پس از پژمرده شدن، غلتاندن و تخمیر چای سبز، چای سیاه پدید می آید که از محبوبیت بالایی نسبت به سایر چایی ها برخوردار است. چای سیاه دارای رنگی متمایز به نارنجی و یا کهربائی تیره دارد و طعمی خاص را به ارمغان می آورد. بعضی مواقع برای رایحه و طعم بهتر چای سیاه از گیاهان دیگر در ان استفاده خواهند کرد. البته دم کردن خود چای سیاه به تنهایی بسیار عالی می باشد. شیر، عسل، شکر، لیمو، زنجبیل از مواردی هستند که با ترکیب شدن در چای طعمی شگفت انگیز را خلق می کنند. اگه می خواهید از خواص چای بهره مند شوید ان را به طور ساده مصرف کنید تا نتیجه بهتری بگیرید.