در این مقاله قصد داریم مفهوم دوشاب و طرز تهیه ی خانگی آن را مورد بررسی قرار دهیم.
شیره ی انگور یا دوشاب یکی از پر خاصیت ترین مواد غذایی است که در ادامه خواص آن را بر می شماریم.
در ادامه ی این مقاله به سوالاتی که ممکن است برای شما عزیزان پیش بیاید پاسخ خواهیم داد مانند:
طرز تهیه ی خانگی دوشاب چگونه است؟
شیره ی انگور چه فوایدی دارد؟
موارد احتیاط در مصرف دوشاب چیست؟
دوشاب چیست؟
شیره ی انگور یا دوشاب نوعی خوراکی بسیار مقوی بوده که سرشار از خاصیت های نهفته می باشد و از انگور کشمشی یا انگور سفید تولید می شود.
طرز تهیه ی خانگی دوشاب
پس از این که انگور سفید را از خوشه جدا کردید آن را کاملا له کنید و برای جدا شدن آب از آن، آن را از صافی رد کنید. اکنون عصاره ی حاصل را در قابلمه ای ریخته و اندکی خاک انگور را به آن بیافزایید البته توجه داشته باشید که هنگام جوش آمدن آب انگور، خاک انگور را اضافه کنید. برای جلوگیری از سر رفتن آب انگور باید حتما آن را هم زده و کف های سر آن را جدا کنید. این مراحل را باید حداقل به مدت 12 ساعت تکرار کنید که در نهایت شیره ی غلیظی به دست می آید. پس از ته نشین شدن خاک انگور، آن را جدا کرده و مجدد شیره را جوشانده و کف آن را جدا کنید پس از خاموش کردن زیر گاز اجازه دهید در جایی خارج از یخچال سرد شود.
فواید شیره ی انگور
تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل مصرف دخانیات
خاصیت جوان سازی
مراقبت از پوست در برابر اشعه های آفتاب
افزایش اشتها
پیش گیری از سرطان
موارد منع دوشاب
طبع دوشاب گرم بوده و مصرف آن برای افراد گرم مزاج موجب غلیظ شدن صفرا ی آنها میشود که در نهایت منجر به جوش زدن صورت و بدن، سر درد و بالا رفتن دمای بدن می باشد که راهکار آن استفاده از میوه هایی با طبع سرد است.