در این مقاله قصد داریم موضوع خواص آب برنج برای مو را مورد بررسی قرار دهیم.
قبل از پرداختن به موضوع اصلی باید بدانید که شما میتوانید با کلیک کردن روی کلمه ی خواص آب برنج برای مو به صفحه ی اصلی محصولات های گیلان ارجاع داده شوید و از آن جا لیست قیمت به روز شده و واقعی انواع محصولات را مشاهده کرده و سفارش آنلاین خود را ثبت کنید.
خواص آب برنج برای مو
از سال های گذشته تا کنون افراد شرق آسیا به ویژه کشور های چین و ژاپن از آب برنج به عنوان ماسک مو استفاده می کنند.
البته نکته ای که حائز اهمیت است این است که باید از آب برنج اصیل مانند برنج های ایرانی استفاده کنید چرا که استفاده از آب برنج های تقلبی مانند برنج های پلاستیکی علاوه بر این که هیچ خاصیتی ندارد بلکه می تواند مضر نیز باشد.
هنگام خیساندن برنج باید پس از گذشت زمان به اندازه ی 2 الی 3 ساعت آن را به خوبی چنگ بزنید سپس با استفاده از ظرف مناسب آبکشی مانند صافی آن را عبور دهید تا آب آن جدا شود و اکنون می توانید آب برنج را برای تقویت مو هایتان استفاده کنید.
بیش از 80 درصد آب برنج از نشاسته تشکیل شده است. پس می توان گفت هنگام آب کشی برنج هر آن چه که در ته ظرف باقی می ماند نشاسته است.
علاوه بر نشاسته آب برنج حاوی مواد معدنی و مغذی دیگری است که در ادامه آن ها را خدمت شما عزیزان معرفی خواهیم کرد.
آنتی اکسیدان ها، مواد معدنی، ویتامین های E و B و آمینو اسید ها می باشد.
هم چنین وجود کربوهیدرات های ایزونول میزان سطح اصطحکاک مو را کاهش داده و مو ها را بسیار انعطاف پذیر می کند.
در انتها ی این مقاله از تمامی شما عزیزان سپاسگزاریم که تا پایان همراه ما بودید.