برنج گیلان

خواص شیر برنج

در این مقاله قصد داریم موضوع خواص شیر برنج را مورد بررسی قرار دهیم.

قبل از پرداختن به موضوع اصلی باید بدانید که شما میتوانید با کلیک کردن روی کلمه ی شیر برنج به صفحه ی اصلی محصولات های گیلان ارجاع داده شوید و از آن جا لیست قیمت به روز شده و واقعی محصولات را مشاهده کرده و سفارشات خود را ثبت کنید.

خواص شیر برنج

آش شیر یا همان شیر برنج یک ترکیب مقوی بوده که می تواند هم به عنوان میان وعده و هم به عنوان وعده ی اصلی غذایی مورد استفاده قرار گیرد.

این غذای قدیمی ضمن این که دستور تهیه ی بسیار ساده ای دارد اما سرشار از خواص و مواد مغذی برای بدن است.

توصیه می شود برای تهیه ی شیر برنج از برنج ایرانی استفاده نمایید تا از عطر و طعم مطلوب آن بی بهره نباشید.

شیر و برنج هر دو حاوی مقدار زیادی پروتئین هستند که یک ماده ی بسیار عالی برای رشد کودکان و هم چنین ترمیم بافت بدن انسان است. علاوه بر آن شیر حاوی دو ماده ی بسیار مهم و مغذی از جمله کلسیم و فسفر می باشد که برای استحکام استخوان ها، دندان ها و سلول های مغزی بسیار مفید است و از پوکی استخوان و مشکلات اسکلتی جلو گیری به عمل می آورد.

کربوهیدرات موجود در برنج علاوه بر تولید انرژی می تواند بدن را در قوی ترین سطح ممکن خود قرار دهد.

تحقیقات نشان داده است که سطح پروتئین موجود در برنج های ایرانی چند برابر بیش تر از برنج های معمولی بوده و اگر چه پروتئین های موجود در برنج جز پروتئین های کامل دسته بندی نمی شوند اما در کنار شیر می تواند یک ترکیب مقوی برای بدن باشد.

از دیگر خواص برنج می توان به کنترل و تنظیم کنندگی فشار خون آن و پیش گیری از سرطان اشاره کرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *